Minu isiklik valimisprogramm


Kommunismipärandi halastamatu väljatuulutamine Iga endine kommunist, iga – mitte ainult tipus olnu! – peab leidma vähemalt kaks laitmatut rahvuslast, kes annavad tõendi selle kohta, et see konkreetne kommar ei olnud okupatsiooni ajal siga. Kui tal oligi parteipilet taskus, siis vaid selleks, et edendada "eesti asja". Laitmatu rahvuslase tunneb ära silmavaatest (a la Mart Niklus); juhul, kui pole võimalik leida piisavalt palju õigeid rahvuslasi, siis pöörduda Delfi anonüümsete kommenteerijate poole – vox populi otsustajaks! Need, kes ei suuda tõestada oma laitmatult sinimustvalget minevikku, lendavad riigiametitest otsemaid. Võtame eeskujuks Saksamaa denatsifitseerimise nii, nagu see toimus Ameerika tsoonis!
Presideniks laitmatu minevikuga inimene Kuna kindlus saab olla vaid välismaal sündinud ja kasvanud inimese suhtes (NB! normaalses riigis, mitte Abhaasias, Siberis või Krimmis), kellel puudub tulenevalt sünnikohast vähimgi kollaborandiplekk, siis tuleb seadusesse kirjutada, et president saab olla vaid "vabas maailmas" sealpool "raudset eesriiet" sündinud inimene. THI kõikide presidentide musternäidiseks ja mõõdupuuks!
Sisserändajatele koht kätte Panna seadusesse kirja teemad, mida nad tohivad üldse arutada. Sisserändaja pojapoeg võib sulanduda rahvuskehandisse pärast seda, kui ta on avalikult oma isast lahti öelnud. Tseremoonia toimub Tallinnas Vabaduse väljakul Vabadusristi jalamil.
Maskeerunud venelased, nagu Angelika Lepp ja Kevin Mänd, peavad võtma keskmise nime Marfa ja Ivan. Siis on avalike debattide ajal kohe selge, et tegemist on sisserännanu lapsega, kelle suhtes kehtivad arutlusteemade piirangud.
Mõelda välja Soome vabariiki rännanud eestlaste kaitseprogramm juhuks, kui mõni Timo Soini sarnane poliitik otsustab neid kunagi alavääristada kui sisserändajate lapsi. Vaat seda me ei talu!
Okupatsiooni meenutamise igavikustamine Sisserändajad ja nende lapsed on kohustatud iga päev kahetsema okupatsiooni. Sisserännanute lastest, kes jõuavad riigikogusse, moodustada Okupatsiooni Kahetsemise Saadikurühm (luban, et algatan selle kokkukutsumise).
Peale vabandamise rituaali mõelda ka võimalikule rahalisele kompensatsioonile neile põlisrahva esindajatele, kes peavad vajalikuks saada kannatuste eest hüvitist. See peab tulema sisserännanutelt ja nende lastelt. Fondi põhisummad tulevad näiteks neilt sisserännanutelt, kes on piisavalt jõukad, et osta oma lastele ministrikohtasid.
Isiklikult luban, et kui saan riigikogusse, siis annan poole palgast ära. Kompsensatsiooniks. Kui lugupeetud Andrus Ansip soostub, siis annaks talle.
Kaitseväe moodustamise uus põhimõte Sõdurid rekruteeritakse anonüümsetest kommenteerijatest, kelle võitmatu mehemeel on seni avaldunud arvutiklaviatuuri tagumisel. See on ressursi raiskamine, seda energiat saab kasutada vaenlase tankikolonnide peatamiseks.
Igale eestlasele kodanikupalk Võtame kompensatsiooni Venemaalt ja Saksamaalt (mitu korda rohkem kui idanaabrilt, sest Saksa rüütlite agressiooni tõttu jäi omal ajal loomata Eesti suurvürstiriik, mis olnuks Leedu omast tunduvalt suurem, ulatanuks lausa vastu Hiina müüri), nõuame kõik välja Rootsilt ja Poolalt (nende omavahelises kismas hävitati näiteks Viljandi linn), kindlasti võtame kõik välja USA-lt ärajäänud Marshalli abi eest. Ja protsentidega. Kokku saame kompensatsiooni triljon eurot. Eestlasele antav kodanikupalk on piisavalt suur, et ei pea enam tööd tegema. Küll aga jätkavad seda sisserändajad ja nende lapsed. Ent oma lõputus humaansuses tagame neile sama kõrge palga, nagu on Soomes.
Soome on eestlaste uus kodumaa Kui demograafiline olukord ikkagi ei vea välja, siis (järelejäänud) eestlased kolivad üle lahe. Eesti ala anname Vene Föderatsioonile rendile. Saadud raha eest peame ülal Hiiumaale rajatavat üle-eestilist vanadekodu, mis on ühtlasi 50 okupatsiooniaasta vabaõhumuuseum.
Julgeoleku tagamine Islamiriikidega ei ülbitseta. Kui Eesti läheb üle islami usku, siis hakkavad meid kõik kartma.
Energeetika sõltumatuks Sisserännanute ja nende poegade toodetud põlevkivienergeetikast tuleb lahti öelda. Eestimeelsed inimesed lähevad üle puhtal kodumaisel lepal töötavatele aurumasinatele. Teerajajaiks eestimeelsuse kantsid – Reformierakonna kõik kaheksa kontorit, ajakirja Kultuur ja Elu toimetus, Nõmme raadio, Eesti Keele Instituut (vähemalt Urmas Sutropi kabinet). Eestimeelsed jõud ei saa sõltuda tsiviilokupantide toodetud energiast!
Eesti kannatuskultuur UNESCO maailmapärandisse Nii nagu igas maailma sadamas oli omal ajal mõni eesti rändurmees (kes ootas reisikirja eest honorari, lisas Hemingway), nii peab igas maailma pealinnas olema mõni solvunud eestlasest prominent, kelle solvumise allikaks on tähelepanek, et ümbritsev maailm ei taha tunnistada tema rahvuse kohutavaid kannatusi kogu ajaloo kestel. Viime Eesti maailma viie kõige enam kannatanud rahva sekka!

5 kommentaari:

  1. See on liiga kõva. Aitäh sulle! :D

    VastaKustuta
  2. See on ju täitsa päris, mulle väga meeldis, selgelt väljendatud ironiseeriv kirjatükk.

    VastaKustuta
  3. Bass ütles vähimagi kaastundeta: "Valmis. Deliirium."

    (Mihhail Bulgakov, "M&M")

    VastaKustuta
  4. Mis selle jura mõte on? Jälle alavääristada eestlasi?
    Tüüp pidi lausa nahast välja pugema kui toimus arutelu muistse vabadusvõitluse teemadel. Argumentatsioon oli a la et kui tollel ajal inimene ei teadnud et 2+2 on 4 siis see ei olnudki 4. Ja kohalikul oli täitsa suva kes ta isand oli. Selline demagoogia käis.
    See et toimus 27 aastat üha koordineeritumat võitlust vallutajate vastu see oli tehniline detail. Kahju et ei leia praegu seda raadiosaadet (eesti lugu) kus herr Hvostov nii pingutas.

    VastaKustuta
  5. Hr. Hvostov,

    Milleks selline lamisemine enne valimisi? Kas te olete oma šansid niivõrd lootusetuks hinnanud, et nüüd läbi selle irratsionaalse bravado endale poliitilise coup de grâce tegite? Te olete iseenesest ratsionaalne inimene, kuid selle, üle võlli kritiseerimise, juures võiksite kriitilise pilguga ka enda kirjatükki vaadata.

    Обидно, ent edu edaspidiseks.

    VastaKustuta